Necip Memili otkrio nove detalje svog novog lika i serije Sandik Kokusu | Miris Škrinje

Nedavno je Necip Memili, koji igra lik Rehe u seriji Sandik Kokusu na Show TV-u, u produkciji O3 Medya, objasnio nepoznanice projekta.

Necip Memili otkrio nove detalje svog novog lika i serije Sandik Kokusu | Miris Škrinje

Foto Credits: DiziCentral

Podvlačeći da je serija Sandik Kokusu | Miris Škrinje priča majka-kćerke, poznati glumac ističe da je u scenario uključen i porodični sukob.

Ističući da je svaki lik pažljivo osmišljen, Necip Memili ne krije da je bio veoma impresioniran pričom.

Lik Rehe u Sandik Kokusu, čiji su scenario napisali Melis Civelek i Zeynep Gur, čiji je kreativni konsultant Zeynep Gunay, a čiji je reditelj Nezaket Coskun, biće potpuno novi početak za glumca.

Reha, koji je oženjen likom Karsu, koju igra Ozge Ozpirincci, otac je troje dece.

Važna tačka priče

Lik Rehe, koji se iznenada nađe u braku sa troje dece dok traži različite stvari u svom životu, čini jednu od najvažnijih tačaka priče.

Možemo reći da će serija Sandik Kokusu biti veoma zanimljivo delo za one koji uživaju da gledaju uspešne uloge Necipa Memilija u mnogim njegovim prethodnim projektima.

Pa kakva je Reha osoba?

Necip Memili je izneo sledeće detalje o liku i seriji:

„Reha je oženjen Karsu i otac je troje dece. Dok je tražio sasvim različite stvari u svom životu, iznenada se našao u kući sa decom sa ženom koju je voleo. Rehu ćemo gledati kao čoveka kome je ovo dosta, koji je otuđen od pažnje i ljubavi svoje žene, koji život traži negde drugde, koji je zbog toga ljut na svoju ženu i koji joj zagorčava život.”.

NOVO - Novi glumac u seriji Yabani / Divlji

By: TV Exposed