Danas počinje nova turska serija Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće

Večeras nas očekuje još jedna premijera turskih serija. Ovog puta, u pitanju je serija turskog televizijskog kanala Fox TV.

Danas počinje nova turska serija Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće

Foto Credits: Fox TV

U nedelju, 3. oktobra će početi još jedna nova turska serije. Novi projekat nosi naziv Yalancilar ve Mumlari ili u prevodu Lažovi i sveće. Ovaj projekat predstavlja tursku adaptaciju popularne australijske serije. U glavnim ulogama u turskoj verziji će se naći Elcin Sangu, Ceren Moray, Safak Pekdemir, Ismail Demirci i Burcu Golgedar.

Radnja serije Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće će pratiti četiri dame. Jedna od njih je Elif (Ceren Moray) koja je izgubila muža u nesreći na brodu i još uvek nije prihvatila taj gubitak. Pozivi koje dobije će je navesti na pomisao da joj je suprug ipak živ. Elif dobija podršku od njenih najbližih prijatelja Ceyde (Elcin Sangu), Melihe (Safak Pekdemir) i Sebnem (Burcu Golgedar). Ceyda je žena koja voli da živi slobodno i ne želi da bude vezana za bilo koga. Meliha je veoma uspešan psihijatar. Sebnem ima problema sa svojim mužem. Realnost u životima ove četiri žene se veoma razlikuje od onoga što misle.

Premijera ove nove serije je dakle večeras u 20h na turskom Fox TV-u.

NOVO - Nova glumica u turskoj seriji Kalp Yarasi / Rana na srcu

 By: Milt-TV Exposed