Nesrin Cavadzade napušta seriju Yasak Elma?!

Stiže sve veći broj potvrda da je producent serije Yasak Elma, Fatih Askoy, nezadovoljan ponašanjem glumice Nesrin Cavadzade. Nesrin u seriji tumači lik po imenu Sahika, a sudeći po tračevima koji kruže postoji realna mogućnost da bude uklonjena iz serije Yasak Elma. Navodni sukob između producenta i Nesrin traje još od snimanja serije Bir Baskadir. ...

Nesrin Cavadzade napušta seriju Yasak Elma?!

Stiže sve veći broj potvrda da je producent serije Yasak Elma, Fatih Askoy, nezadovoljan ponašanjem glumice Nesrin Cavadzade.

Nesrin u seriji tumači lik po imenu Sahika, a sudeći po tračevima koji kruže postoji realna mogućnost da bude uklonjena iz serije Yasak Elma. Navodni sukob između producenta i Nesrin traje još od snimanja serije Bir Baskadir. Producent kompanije Medyapim nije bio zadovoljan time što glumica radi na dva posla istovremeno. Činjenica da je Nesrin priznala da joj je rad na televiziji pretežak i da bi rado radila na projektu digitalnih platformi, razbesnela je Aksoya.

Razmišljao je da skloni Cavadzade sa scene, ali su Eda Ece i Sevval Sam intervenisali i lično garantovali za Nesrin. Zamolili su Fatiha da ne donosi ishitrene odluke. Situacija je daleko od rešene, a konačna odluka gospodina Aksoya se tek očekuje.

NOVO - Can Yaman na kratko ugasio društvene mreže – evo i zbog čega!

By: TV Exposed