Da li je Ozan Dolunay pravi izbor? Polemika oko serije Iyi Kunde Kotu Gunde

Publika će se uskoro upoznati sa novom serijom „Iyi Kunde Kotu Gunde “ koja će se emitovati na TV Star-u. Produkciju je radila O3 Media i u glavnim ulogama nalaze se Elcin Sangu, Ozan Dolunay i Yasemin Allen. Popularnost glavnih glumaca ogleda se u komentarima na društvenim mrežama. Fanovi serije navode da imaju velika očekivanja ...

Da li je Ozan Dolunay pravi izbor? Polemika oko serije Iyi Kunde Kotu Gunde

Publika će se uskoro upoznati sa novom serijom „Iyi Kunde Kotu Gunde “ koja će se emitovati na TV Star-u. Produkciju je radila O3 Media i u glavnim ulogama nalaze se Elcin Sangu, Ozan Dolunay i Yasemin Allen.

Popularnost glavnih glumaca ogleda se u komentarima na društvenim mrežama. Fanovi serije navode da imaju velika očekivanja od Ozana Dolunaya.

Nova uloga Elcin Sangue takođe je cenjena i fanovi su oduševljeni glumičinim povratkom u romantičnu komediju.

Gledaoci TV serije ostavio je komentar: „Mislim da Elcin i Ozan izgledaju dobro zajedno. Nadam se da će imati dosta pozitivnih ocena “. Neki fanovi navode da su im se više dopao bračni par Yasemin Allen - Ozan Dolunay, nego Elcin i Ozan Dolunay.

Posebno je bilo znatiželje kako će se Ozan Dolunay moći da se izvuče iz lika Cenka Karacaya iz serije “Zalim Istanbul” i da ubedi publiku da sada igra svoju novu ulogu u seriji “Iyi Gunde Kotu Gunde”. Neki tv fanovi tvrde da Ozan Dolunay nije kompatibilna za obe uloge. Ovo pitanje će postati jasnije kada počne serija.

By: TV Exposed