Birce Akalay o privatnom i poslovnom životu

Glumica Birce Akalay dala je novi intervju. U njemu je govorila o privatnom životu ali i poslovnim planovima. Birce je rekla da je vreme trajanja pandemije iskoristila da se posveti nečemu što zaista voli. Uspela je da u potpunosti napiše scenario za jedan projekat. Glumica se nada da će jednog dana ostvariti svoje snove i ...

Birce Akalay o privatnom i poslovnom životu

Glumica Birce Akalay dala je novi intervju.

U njemu je govorila o privatnom životu ali i poslovnim planovima. Birce je rekla da je vreme trajanja pandemije iskoristila da se posveti nečemu što zaista voli. Uspela je da u potpunosti napiše scenario za jedan projekat. Glumica se nada da će jednog dana ostvariti svoje snove i da će njen scenario biti iskorišćen za snimanje projekta po njemu. Podsećamo, Birce Akalay glumice jednu od glavnih uloga u novoj turskoj seriji Kus Ucusu.

Birce Akalay je otkrila i detalje iz svog privatnog života. Glumica je od nedavno slobodna. Raskinula je vezu sa nekadašnjim dečkom ali su ostali u dobrim odnosima. Sada su veoma dobri prijatelji, zaključila je razgovor ova divna turska glumica.

NOVO - Serhat Tutumluer napušta seriju Hercai!

By: TV Exposed