Mert Yazicioglu u seriji Yali Capkini / Vodomar?!

Mediji u Turskoj često znaju da zaključke izvode na osnovu praćenja glumaca na Instagramu. Istina, to često bude i tačno, pogotovo kada su u pitanju novi projekti.

Mert Yazicioglu u seriji Yali Capkini / Vodomar?!

Foto Credits: Haberler

Cagatay Ulusoy će se pojaviti u glavnoj ulozi u novoj seriji Yali Capkini / Vodomar. Svaki njegov potez na društvenim mrežama se isprati sa velikom pažnjom. Ulusoy je nedavno na Instagramu zapratio mladog glumca Merta Yazicioglua. Njih dvojica se poznaju od ranije, ali kada je Cagatay u pitanju, odnosno njegov Instagram nalog postoji jedno nepisano pravilo. Njegova praćenja na toj društvenoj mreži su poslovne prirode. Odnosno, prati samo one ljude sa kojima sarađuje.

Zbog toga, novinari u Turskoj su došli do sledećeg zaključka – Mert Yazicioglu će glumiti u seriji Yali Capkini / Vodomar. Zvaničnih potvrda za sada nema.

Kada je Mert Yazicioglu u pitanju, ovaj mladi glumac iza sebe ima deset uloga. Nedavno je završio rad na seriji Ask 101 / Ljubav 101. U tom projektu je tumačio lik Sinana. Pojavio se u serijama Olum Zamani, Bir Annenin Gunahi i drugim.

Prekretnicu u njegovoj karijeri predstavlja serija Crna ruža. U tom projektu je u 125 epizoda glumio Barana.

NOVO - Busra Pekin se ugojila 9 kilograma zbog nove uloge!

 By: Milt-TV Exposed