Cemre Baysel se emotivno oprostila od važnog člana serije Senden Daha Guzel

Cemre Baysel, koja je prošle godine napravila veliki skok u karijeri sa serijom Baht Oyunu, i dalje je pred publikom sa projektom Senden Daha Guzel, koji se emituje na Fox TV-u.

Cemre Baysel se emotivno oprostila od važnog člana serije Senden Daha Guzel

Foto Credits: Internet Haber

Baysel, koju je publika veoma brzo zavolela, podelila je pomalo tužnu oproštajnu poruku sa svog naloga na društvenim mrežama.

Cemre Baysel upoznaje publiku sa likom Efsun u romantičnoj komediji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe od početka letnje sezone. Iako njena nova serija možda neće biti tako uspešna kao Baht Oyunu, kako se sve više priča nastaviće da se emituje u zimskoj sezoni u novom terminu. Serija Lepša od tebe sada će se prikazivati subotom uveče.

Mnogima omiljena glumica Cemre Baysel je pre nekoliko dana na svom Tviter nalogu podelila tužnu oproštajnu poruku. Baysel je u svom postu napisala:

„Kakva je velika šansa bila da radim sa tobom… Moj dragi učitelju, moj brate! Hvala ti beskrajno na svemu što si dao, drago mi je što ste došao, nadam se da ćemo se ponovo sresti.”.

Osoba od koje se Cemre oprostila u svojoj poruci je Hakan Kirvavac, zvani Ketche, koji je do skoro bio na poziciji reditelja serije Senden Daha Guzel. Uspešni reditelj se oprostio od ovog projekta da bi seo u rediteljsku fotelju TV serije Šerbet od brusnice, koja će biti prikazana u novoj sezoni.

NOVO - Danas se udaje Demet Ozdemir!

By: TV Exposed