Hande Ercel na kolenima! (FOTO)

Glumica Hande Ercel završila je na kolenima. Ne brinite, nije u pitanju ništa strašno već samo jedna u nizu fotografija koju je Hande napravila za brend Nocturne. Glumica je zaštitno lice ovog brenda i za potrebe marketinga napravili su veliki broj fotografija. Čini se da se Hande ova posebno dopala pa ju je podelila i ...

Hande Ercel na kolenima! (FOTO)

Glumica Hande Ercel završila je na kolenima.

Ne brinite, nije u pitanju ništa strašno već samo jedna u nizu fotografija koju je Hande napravila za brend Nocturne. Glumica je zaštitno lice ovog brenda i za potrebe marketinga napravili su veliki broj fotografija. Čini se da se Hande ova posebno dopala pa ju je podelila i na društvenim mrežama. Ercel je fotografiju postavila na Instagram story.

Na društvenim mrežama usledili su mnogi komentari koji su fotografiju povezali sa serijom Sen Cal Kapimi. Među njima su se istakli oni u kojima piše da će Serkan (Kerem Bursin) završiti upravo u tom položaju kada se "dozove pameti". Utisak je da Hande Ercel sve više doživljavaju kao Edu Yildiz. Evo i fotografije o kojoj se priča i piše.

NOVO - Priprema se nova turska serija Dunya Hali

By: TV Exposed