Na jesen počinje turska serija Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav

Duo Miray Daner i Deniz Can Aktas upoznao se u glavnim ulogama TV serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav koju ćemo gledati na Fox TV-u u novoj sezoni.

Na jesen počinje turska serija Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav

Foto Credits: Internet Haber

Kada su se dvoje mladih glumaca okupila na setu, uzbuđenje oko serije je još više poraslo.

Ljubitelji serije, koji su videli harmoniju dvoje glavnih glumaca serije Hudutsuz Sevda, koja se očekuje sa publikom u septembru, počeli su nestrpljivo da čekaju projekat.

Miray Daner, koja je pokazala uspešan nastup sa serijom Kara Tahta emitovanom na ekranu TRT1 2022. godine, veoma je obradovala svoje fanove. Deniz Can Aktas je poslednji put preuzeo glavnu ulogu sa likom Omera u TV seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je objavljena u toku 2022. i 2023. godine.Veliko interesovanje za ovu seriju nakon projekta Menajerimi Ara donelo je Aktasu veliki napredak u karijeri.

Početak serije na jesen

Činjenica da su se dva mlada i uspešna imena udružila i postali partneri u projektu Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav, veoma je obradovala obožavaoce turskih TV serija.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, malo je verovatno da će iko biti iznenađen ako Miray Daner i Deniz Can Aktas postanu jedan od omiljenih TV serijskih parova nove ere.

U glumačkoj ekipe nove serije koje priprema kompanija Medyapim postoje iskusna imena kao što su Mesut Aksut i Esra Dermancioglu. Serija, u kojoj ćemo gledati priču o Halilu Ibrahimu i Zejnep, privući će publiku kao dramska priča.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan u novoj seriji Kirli Sepeti

By: TV Exposed