Veliki planovi za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Prva epizoda nove turske serije Adim Farah / Zovem se Farah pojaviće se na Fox TV-u u sredu, 1. marta.

Veliki planovi za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Milioni gledalaca željno iščekuju seriju u kojoj glume Demet Ozdemir i Engin Akyurek. Ljubitelji serije dugo su čekali ovaj dvojac, a izvesno je da će projekat Adim Farah sjajno debitovati.

Projekat koji će promeniti ravnotežu u gledanosti u sredu uveče, Adim Farah / Zovem se Farah će takođe imati mnogo repriza na Fox TV-u. Obožavaoci Engina Akyureka i Demeta Ozdemira moći će da gledaju seriju Adim Farah na Fox TV-u, očigledno dugo i nekoliko puta.

Strategija kanala je takođe spremna da proširi seriju, za koju je kanal postavio velike ciljeve, široj javnosti. Fox TV, koja će nastaviti da privlači veliku pažnju i radoznalost koja je stvorena trejlerima, sa ponavljanjima nakon emitovanja serije, emitovaće prvu epizodu serije 6 puta do ponedeljka!

Potvrđeno šest puta emitovanja prve epizode

Serija će se prvi put sastati sa publikom u sredu, 1. marta u 20 časova. Nakon prve epizode, biće prikazana još jednom u 22:00. Fanovi Engina Akyureka i Demet Ozdemir naći će prvu epizodu serije na Fox TV-u u različito vreme narednih dana.

U četvrtak, 2. marta, serija Adim Farah će se ponovo emitovati u 20.00 sa svojom 1. epizodom. Televizija Fox, koja neće prikazati reprizu serije u petak, ponovo će u subotu u 17.00 na ekran doneti prvu epizodu. U nedelju, 5. marta, u 15.00 i 01.45 časova, serija će se sastati sa publikom još dva puta.

Dakle, ko god želi moći će da isprati ovu seriju…

NOVO - Selim Bayraktar se nakon serije Destan vraća potpuno drugačijom ulogom

By: TV Exposed