Melisa Berberoglu o seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Iz rezultata rejtinga vidimo da je smanjeno interesovanje za priču serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, čija se treća sezona nastavlja na Kanalu D.

Melisa Berberoglu o seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Priča TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja govori o likovima Derye, Turkan i Donus, inspirisana je istoimenim romanom Iclal Aydin.

Činjenica da je Iclal Aydin preuzela važnu ulogu sa likom Nesrin u priči serije takođe je bio važan detalj u snažnoj obradi scenarija.

Serija, koja je utorkom uveče postigla veoma dobre rezultate svojom snagom priče u prve dve sezone, u trećoj sezoni dobija rezultate ispod očekivane. To što se Gokberk Demirci pridružio seriji sa likom Kartala nije mnogo uticalo na rezultate gledanosti.

Opisala seriju u tri reči

Melisa Berberoglu, koja igra lik Derye u priči serije, takođe je doživela veoma važan skok u svojoj karijeri. Mlada glumica, koju možemo opisati kao jednu od najvažnijih dobitnica TV serije Uc Kiz Kardes, sada je poznata široj publici.

Neće biti iznenađujuće ako joj producenti daju nove ponude u narednom periodu. Glumica, koja je zamoljena da opiše seriju u 3 reči, odabrala je reči „Ljubav, veza i bratstvo“.

Melisa Berberoglu, koja je priznala da je bilo mnogo scena sa kojima je imala poteškoća u trećoj sezoni, rekla je: „Možda mi je teško da izaberem najizazovniju scenu, ali ponekad zbog zimskih uslova u Ajvaliku, noćne scene napolju može biti veoma izazovno zbog vremenskih uslova.”.

NOVO - Priprema za turski rimejk jedne od najpoznatijih brazilskih serija Avenida Brasil

By: TV Exposed