Sevda Erginci se vratila u seriju Yasak Elma, ali tu nije kraj željama fanova!

Sevda Erginci, koja se vratila kao gostujuća glumica u novoj epizodi turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka na Fox TV emitovanoj u ponedeljak, 10. oktobra, bila je veoma popularna sa likom Zeynep koju je igrala i ranije tokom uloge u seriji.

Sevda Erginci se vratila u seriju Yasak Elma, ali tu nije kraj željama fanova!

Foto Credits: Internet Haber

Nakon što se glumica udala za lik Alihan kojeg je tumačio Onur Tuna, napustila je seriju Yasak Elma zbog priče, odnosno scenarija. Sevda Erginci se sa velikim iznenađenjem vratila u seriju u 6. sezoni!

Očekivanja publike podigao je i dolazak Sevde Erginci, odnosno njen povratak. Bilo je mnogo komentara na društvenim mrežama. Neki korisnici društvenih mreža izjavili su da ne mogu da zamisle Zeynep bez Alihana i želeli su da se Onur Tuna vrati u seriju. Neki gledaoci ove TV serije su takođe tražili da se Nesrin Cavadzade, koja je prošle sezone dala život liku Sahike u Yasak Elmi, vrati u seriju.

U poslednjoj epizodi TV serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, uzbuđenje publike je poraslo ponovnim okupljanjem sestara Yildiz i Zeynep! Oni koji su na društvenim mrežama komentarisali ovaj lep i iznenađujući susret izrazili su da im je ovaj duo veoma nedostajao.

Najavljeno je da će Sevda Erginci, koja je u seriju uvrštena sa 150. epizodom biti samo na kratko ponovo u projektu. Publika je tužna što je ona samo gostujuća glumica posle ovog lepog iznenađenja. Ipak, moguće je da će se situacija u budućnosti promeniti!

NOVO - Nova turska serija Ab-i Hayat | Izvor života donosi do sada nevidjenu priču!

By: TV Exposed