Cansu Dere nagradjena u Španiji

Turska glumica Cansu Dere uživa veliku popularnost u Španiji. Glumica je nedavno otputovala u Madrid gde je prisustvovala ceremoniji na kojoj je i sama nagradjena.

Cansu Dere nagradjena u Španiji

Foto Credits: aHaber

Cansu Dere je u sredu, 1. decembra dobila nagradu za “Individualni uspeh” na špansko-turskom Chamber of Commerce (CCHT). Nagrade na ovoj manifestaciji se dodeljuju umetnicima i predstavljaju vezu izmedju Španije i Turske.

Turske serije beleže sjajne uspehe u Španiji. Najsvežiji primer je serija Sadakatsiz | Neveran, koja je za kratak period postala najgledanija TV serija u Španiji. Ranije su veoma dobro prolazile serije Ezel, Sila i Anne sa Cansu Dere u glavnoj ulozi.

Ceremonija je održana u hotelu Four Season u Madridu. Cansu je svoju nagradu dobila od španske dive Luz Casal. Na manifestaciji je bio prisutan veliki broj poznatih ličnosti iz Španije. Medju njima se ističu Carlos Rodriguez, Cecilla Krul, Sergio Bernal i drugi. Turska glumica je u Španiju stigla bez prevelike pompe i dobila još jedno u nizu priznanja koje bez dileme zaslužuje.

NOVO - Dve nove glumice u seriji Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha

 By: Milt-TV Exposed