Gospodin Kerem Bursin

Turski glumac Kerem Bursin ima zaista ogromnu bazu fanova širom sveta. Kerem je neko za koga mnogi smatraju da uz ime zaslužuje i reč gospodin. Pa zbog čega je to tako?

Gospodin Kerem Bursin

Foto Credits: RiriNano

Kerem Bursin važi za jednog od popularnijih turskih glumaca. U prilog tome govori i brojka od 10.7 miliona pratilaca na Instagramu, ali i sve veći fan klub koji glumac ima u Španiji. Kerem je popularan u mnogim zemljama, a njegova popularnost je "eksplodirala" u Španiji nakon nekoliko poseta u kratko vreme. Najveći "krivac" za to je možda i serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata u kojoj je Bursin tumačio glavnu ulogu zajedno sa Hande Ercel. Tu seriju je obeležila i njihova romansa u privatnom životu.

Ovo nije prvi put da se Kerem zaljubi u koleginicu sa kojom saradjuje. Pre nekoliko godina se na setu sreo sa Yagmur Tanrisevsin, koja mu je vrlo brzo ukrala srce. Bursin je bio toliko zaljubljen u koleginicu da je prema tadašnjim tvrdnjama medija i krugova bliskih glumcu razmišljao čak i o braku. Ipak, do toga nije došlo, pa se par razišao bez ikakvih ispada i skandala.

Nakon Yagmur, Keremovo srce je ukrala još jedna koleginica. U pitanju je Serenay Sarikaya. Medjutim i ta veza je bila neuspešna.

Posle dve, usledila je i treća ljubavna veza sa koleginicom. Kerem Bursin je na setu serije Sen Cal Kapimi kako su oni tvrdili prvo postao blizak prijatelj sa Hande Ercel a zatim je to prijateljstvo preraslo u nešto više. Na Keremovu žalost, ni ta veza nije opstala.

Ipak ni nakon tri za njega verovatno bolna raskida, glumac je bio i ostao džentlmen. Bez ustručavanja se bori za ženska prava i često i učešćem u raznim akcijama i na društvenim mrežama ističe podršku pripadnicama lepšeg pola.

Poslednji primer je bio nedavno, kada je na pitanje jednog od njegovih obožavalaca šta misli o fanovima koji pišu negativne komentare i reči pune mržnje prema ženama, Kerem Bursin odgovorio da to ne može da razume, prihvati i da mržnji nije mesto na ovom svetu. Uz to, u posebnu zaštitu je uzeo bivšu devojku Hande Ercel, koja je bila na meti ružnih komentara nakon raskida.

Zbog tog stava ali i svega prethodno uradjenog na zaštiti žena i njihovih prava, Bursin je dobio veliki broj pohvala. Jedna od gospodja koja prati naš portal ga je nazvala gospodinom sa velikim G, što možda i jeste najbolji opis ovog sjajnog turskog glumca. Gospodin Kerem Bursin.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Serija Tozluyaka je na veoma dobrom putu!

By: TV Exposed