Odložena premijera turske serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

Turska serija Camdaki Kiz će nam barem prema najavama doneti dobru i zanimljivu priču. Premijera ovog projekta je bila zakazana za naredni četvrtak, 1. april. U međuvremenu došlo je do promene, odnosno odlaganja. Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla će početi 8. aprila. Podsećamo,  u pitanju je priča o predivnoj mladoj ženi, Nalan. Nalan ...

Odložena premijera turske serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

Turska serija Camdaki Kiz će nam barem prema najavama doneti dobru i zanimljivu priču.

Premijera ovog projekta je bila zakazana za naredni četvrtak, 1. april. U međuvremenu došlo je do promene, odnosno odlaganja. Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla će početi 8. aprila.

Podsećamo,  u pitanju je priča o predivnoj mladoj ženi, Nalan. Nalan je jedina kćerka iz bogate porodice koja je odrasla u luksuzu, okružena ljubavlju i birgom njenih najbližih. Završila je najbolje škole i počela da radi u najvećem lancu hotela u Turskoj, Koroglu kompaniji. Tamo će se susresti sa Sedatom Korogluom, naslednikom bogatstva te kompanije. Ljubav dvoje mladih ljudi će rezultirati bračnom ponudom. Međutim, iako sve deluje kao bajka, iz prošlosti Nalan i Sedat kriju mračne tajne koje će njihove živote odvući u haos i tamu. Uloge u seriji Camdaki Kiz će tumačiti Burcu Biricik (Nalan) i Feyyaz Serifoglu (Sedat). Tu su još Hande Ataizi (bivša Sedatova devojka u seriji), Devrim Yakut, Feri Baycu Guler, Hamza Yazici, Merve Polat i Selma Ergec. Scenarista je Seda Altayli Tugutlu, a režiser Nadim Guc.

Seriju Camdaki Kiz sa prevodom moći ćete da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Posao preko veze – maleni prijatelj Kerema Bursina u seriji Sen Cal Kapimi! (FOTO)

By: TV Exposed