Serija Tozluyaka je na veoma dobrom putu!

U seriji Tozluyaka, koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Fox, ističu se mladi glumci, ali i iskusna imena. Neki već tvrde da se ponavlja uspeh serije Kardeslerim / Moja braća, sa sličnim konceptom u poslednje dve sezone, a Tozluyaka je postala jedno od najboljih debitantskih dela letnjeg perioda.

Serija Tozluyaka je na veoma dobrom putu!

Foto Credits: IMDB

U seriji se ističu iskusna imena kao što su Emre Kinay, Dolunay Soysert i Tayanc Ayaydin, a veliku pažnju privlače i mladi glumci. Jedno od ovih imena bilo je Kaan Mirac Sezen. Glumac, kojeg gledamo sa likom Alija u seriji Tozluyaka, pokušava da efektno debituje u svom prvom projektu.

Kaan Mirac Sezen je rođen 2002. godine i studirao je na odseku za scenske umetnosti Univerziteta Bilkent, ali kada je video da je gluma profesija koja brže napreduje u Istanbulu, prešao je na Fakultet likovnih umetnosti Univerziteta Mimar Sinan.

Ovaj mladi turski glumac, koji je zakoračio u industriju TV serija sa Tozluyakom, dobio je do sada najvažniju priliku u životu sa likom Alija. U želji da se pokaže industriji tako što je dobro iskoristio priliku koju je našao u seriji Tozluyaka, glumac je ostavio dobar utisak u likom koji tumači u ovom projektu.

Serra Pirinc, koja je rođena u Istanbulu 1997. godine, postala je jedna od istaknutih mladih glumica serije Tozluyaka. Serra, koja je karijeru započela 2017. likom Mujde u TV seriji Bizim Hikaye / Naša priča, kasnije je tumačila lik Ceylan u TV seriji Vuslat.

Glumica koju smo prošle godine gledali u televizijskoj seriji Kagit Ev takođe je tumačila lik Su u digitalnoj seriji Sakli.

Serra Pirinc, koja je poslednjih godina bila uključena u različite projekte, vratila se na ekran serijom Tozluyaka. Glumica, koja igra lik Zeynep, rekla je: „Ona je veoma hrabra devojka. Neko ko bi uradio sve za svoje prijatelje. Brzo ćete to shvatiti ako gledate seriju, to se na prvom mestu pokazuje“, objasnila je Serra.

Uz njih u seriji se ističu još neka zaista već sada zapažena mlada imena.

Serija je na odličnom putu, a druga epizoda koja je emitovana ostvarila je najbolje rezultate gledanosti od svih emitovanih epizoda svih letnjih turskih serija!

NOVO - Turska serija Carpisma počinje da se emituje u još jednoj zemlji!

By: TV Exposed