Yusra Geyik o odlasku iz serije Camdaki Kiz

Turska glumica Yusra Geyik odradila je zaista sjajan posao u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala. Priča njenog lika se završila, ali ne i priča oko svega toga.

Yusra Geyik o odlasku iz serije Camdaki Kiz

Foto Credits: Internet Haber

Novinarka Birsen Altuntas je prenela vest da je Yusra Geyik napustila ovu seriju zbog kako je navela ljubomore nekih od kolega. To su objavili još neki mediji, a Yusra je kako kaže bila iznenadjena time što je pročitala.

Glumica je rekla da su svi u seriji odradili i rade sjajan posao. Veoma je zahvalna svakom članu ekipe koji radi na ovom projektu i zaista je imala sreće da radi sa njima. Nikakvih negativnih priča nije bilo i nema potrebe za njima smatra Geyik. Priča njenog lika u seriji je završena i to je to.

Kada je njena dosadašnja glumačka karijera u pitanju, Yusra Geyik se pojavila u šest projekata. Pored pomenute serije Camdaki Kiz gde je glumila Melisu pojavila se i u TV serijama Arka Sokaklar, Nehir i drugim.

Prvu ulogu imala je još 2004. godine kada se kao Melis pojavila u dve epizode televizijske serije Ljubav na medji.

Ova mlada glumica je sada slobodna u izboru posla, a s obzirom da je bila zapažena u prethodnoj seriji i ulozi, ponuda joj ne manjka.

NOVO - Koji superstar će biti glavni glumac u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

 By: Milt-TV Exposed