Ali Surmeli napustio seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Turska TV serija Adim Farah / Zovem se Farah predstavlja rimejk serije The Cleaning Lady.

Ali Surmeli napustio seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: DiziCentral

Tačnije, orginalni scenario potiče iz Argentine, ali je turska verzija u najmanju ruku podjednako kvalitetna kao i serije po kojima je nastala.

Naravno, turska verzija serija je izmenjena, drugačija, prilagodjena podneblju, ali je u osnovi ista priča. Borba žena koja je morala da emigrira zbog lečenja svog sina i njena odricanja, mafijaški bos su neka od glavnih obeležja ove turske serije.

Zanimljivo je i to da projekat nije privukao toliko pažnje u Turskoj, koliko je u inostranstvu. U mnogim zemljama sveta se mnogo više priča i piše o seriji Adim Farah, nego u matičnoj zemlji. Neki smatraju da je serija i pravljena za inostranu prodaju, ali nema dileme da je reč o zaista kvalitetnom projektu.

Promene izmedju dve sezone

Da bi se priča održala na visokom nivou, potrebne su i neke promene i nova dešavanja. Tu se uključuju i promene u glumačkom kadru izmedju sezona.

U novoj sezoni turske TV serije Adim Farah / Zovem se Farah ćemo verujemo gledati dosta uzbuđenja, moguće i sasvim realno i nekoliko novih imena.

Pored novih imena, na dnevnom redu su i odlasci. Jedan od njih je nedavno potvrđen.

Iskusni turski glumac Ali Surmeli je završio svoj deo posla u ovoj TV seriji. Priča njegovog lika u ovom projektu je završena i on se više neće pojavljivati u radnji serije Adim Farah / Zovem se Farah, čiju ćemo novu sezonu gledati na jesen. Podsečamo Ali je u ovoj seriji tumačio lik Orhana.

NOVO - Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu u seriji Yanik Ulke / Spaljena zemlja

By: TV Exposed