Ruya Helin Demirbulut ima šansu karijere u seriji Ego

TV serija pod nazivom Ego nastavlja da se susreće sa publikom na televiziji Fox nedeljom uveče.

Ruya Helin Demirbulut ima šansu karijere u seriji Ego

Foto Credits: DiziCentral

Drugu novu epizodu serije, koja je morala da napravi pauzu nakon što je prva epizoda emitovana zbog zemljotresa, možete pogledati u nedelju, 26. februara u 20 časova.

Postoji još jedno ime u glavnoj ulozi sa Alperenom Duymazom, Melisom Asli Pamuk i Ahmetom Kayaksenom u seriji Ego. Govorimo o Ruyi Helin Demirbulut. Mlada glumica, koju je publika tek upoznala na ekranima, zahvaljujući ovoj seriji suočila se sa najvažnijom prilikom u svom životu dok je bila na početku karijere. Partnerstvo sa jednim od najuticajnijih muških glumaca poslednjih godina, kao što je Alperen Duymaz, učinilo je da Ruya Helin Demirbulut iznenada privuče pažnju.

Privlačeći pažnju svojim nastupom u prvoj epizodi serije, Demirbulut je još uvek veoma mlada i na samom početku svog karijernog puta. Izvanredan je napredak što je mlada glumica preuzela glavnu ulogu u tako važnoj TV seriji dok je bila tek na početku puta i postala partnerka Duymazu.

Prva značajna uloga

Mnogi gledaoci su takođe veoma radoznali o detaljima o mladoj glumici. Rođena u Istanbulu 1995. godine, Demirbulut je diplomirala pozorište na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta Mimar Sinan.

Glumica, koja je na pozorišnoj sceni počela da učestvuje od 2015. godine, neko je ko se više pokazivala na sceni. Njeno poznanstvo sa TV serijama zasniva se na TV seriji Tek Yurek, koja je emitovana na TRT1 2019. godine. Ruya Helin Demirbulut, igrala je i ulogu u seriji Ersan Kuneri, koja je stigla na ekran na Netflixu.

Ostaje da vidimo kako će se razvijati serija Ego, koja će biti značajna za mladu glumicu. Zahvaljujući ovom projektu, nikoga neće iznenaditi ako mlada glumica postane veoma zapažena na tržištu serija.

Novu, drugu po redu epizodu serije Ego možete pogledati u nedelju, 26. februara.

NOVO - U petak je finalna epizoda turske serije Hayatimin Sansi

By: TV Exposed