U petak je finalna epizoda turske serije Hayatimin Sansi

Serija Hayatimin Sansi za koju je ranije utvrđeno da će biti uskoro završena na ekranu Fox TV-a, vratiće se na ekran nakon zemljotresa.

U petak je finalna epizoda turske serije Hayatimin Sansi

Foto Credits: Aksam

Međutim, ovaj povratak će biti samo za poslednju epizodu. Priča o seriji, u kojoj glume Alican Yucesoy i Sifanur Gul, impresionirala je brojnu publiku. Veoma je cenjen i sklad dvoje glavnih glumaca. Međutim, gledanost Fox TV-a, odnosno ove serije nije bila dovoljna za nastavak projekta. Nakon tronedeljne pauze zbog zemljotresa, serija Hayatimin Sansi će se poslednji put sastati sa publikom u petak, 3. marta.

Objavljivanjem trejlera za 9. i poslednju epizodu, Fox TV je zvanično objavio da će se serija završiti. Oni koji vole da gledaju TV seriju ovaj projekat su protiv ove odluke. U komentarima na društvenim mrežama se ističu reči poput: „Zašto se ova serija završava?“.

Fanovi nezadovoljni

Objavljuju se mnoge poruke u kojima se postavljaju pitanja i navodi se da ne mogu da imaju smisla. Navodeći da serija ne bi trebalo da bude završena, mnogi gledaoci su rekli:

Zašto dobre TV serije uvek završe?“ takođe se postavlja pitanje. Serija Hayatimin Sansi je bila produkcija koja je počela da se emituje sa velikim nadama. Međutim, nastup od 8 epizoda nije zadovoljio Fox TV po gledanosti.

Pošto je serija počela da gubi novac, menadžment kanala nije želeo da je više drži u etru. S obzirom da Fox TV ima pripremljene i nove serije, smatralo se da je prikladno da se napravi prostor za ove projekte, finale ove turske serije biti emitovana u petak, 3. marta, u 20 časova.

NOVO - Novi period za Nalan i seriju Camdaki Kiz

By: TV Exposed