Koncert Marije Šerifović na praznom stadionu Partizana?

Kako prenose beogradski mediji koncert je planiran, a u toku je pribavljanje potrebnih dozvola. Marija Šerifović će ukoliko dobije sve potrebne dozvole održati koncert bez prisustva publike na stadionu FK Partizan u Beogradu. Detalji i organizacija koncerta su još uvek tajna, jedino je poznato da će koncert ako sve prođe kako treba biti održan 1. ...

Koncert Marije Šerifović na praznom stadionu Partizana?

Kako prenose beogradski mediji koncert je planiran, a u toku je pribavljanje potrebnih dozvola.

Marija Šerifović će ukoliko dobije sve potrebne dozvole održati koncert bez prisustva publike na stadionu FK Partizan u Beogradu.

Detalji i organizacija koncerta su još uvek tajna, jedino je poznato da će koncert ako sve prođe kako treba biti održan 1. maja. Evrovizijska pobednica će sigurno kao i svaki put do sada napraviti koncert za pamćenje, bez obzira na postojeću situaciju.

Marija se trenutno odmara u svom rodnom gradu Kragujevcu. Iz srca Šumadije objavila je selfi na "Instagramu", uz emotivne reči.

https://www.instagram.com/p/B_SeRYOniJ4/

- Nekada davno Kragujevac je bio prestonica Srbije - napisala je Marija na ovoj društvenoj mreži. - Puno sam problema tu napravila kada sam bila mala. Danas sam ga prešla uzduž i popreko. Dosta uspomena, neprospavanih noći, sakrivanja od Verice i Rajka (roditelji), prvih zaljubljivanja, omiljenih sendviča, ljuljaški, mnogo pojedenih semenki ispred škole, problema sa profesorima... Pih, bre, leti vreme. Lep je ovaj moj grad Kragujevac.

By: TV Exposed