Kerem Bursin zvanično postao zaštitnik žena u Turskoj! (VIDEO)

Turski glumac Kerem Bursin često svoju popularnost koristi veoma humano i u prave svrhe. Dokaz za to je i najnovija vest koja dolazi, a vezana je za njega.

Kerem Bursin zvanično postao zaštitnik žena u Turskoj! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Kerem Bursin je postao zaštitno lice globalnog pokreta HeForShe u Turskoj. U pitanju je pokret za jednakost među polovima koji je kreiran od strane UN Women. Cilj ovog pokreta je da privuče muškarce da deluju kao predstavnici i govornici u korist jednakosti među polovima. Zaista sjajan potez glumca, koji je još jednom dokazao svoje ljudske kvalitete.

Vest o tome Bursin je potvrdio na nekoliko Instagram storija. Juče je postavio i kratak video sa fotosesije i pobrao zaista veliki broj lepih komentara. Najveću podršku dobio je od njegove devojke i koleginice Hande Ercel.

Povodom toga što je postao zaštitno lice pokreta HeForShe, Kerem Bursin je izjavio:

„Kao muškarci, moramo da „marširamo“ u korak sa ženama na njihovom putu ka jednakosti polova. Moramo da se transformišemo iz muških stereotipa kao što su „Muškarci ne plaču“ ili „Žene pripadaju kući ili kuhinji“. Ukoliko se ne promenimo i ne izvršimo tu transformaciju nećemo imati jednako i pravedno društvo. „ smatra ovaj popularni turski glumac.

Tu je i objava sa njegovog zvaničnog Instagram naloga koja je za dan sakupila blizu pola miliona lajkova.

NOVO - Serenay Sarikaya primećena sa Umutom Evirgenom – sve teže se kriju od očiju javnosti!

 By: Milt-TV Exposed