Kerem Bursin u dve nove serije i filmu

Turski glumac Kerem Bursin će ove godine biti veoma produktivan. Godina je tek počela a Kerem je najavio tri nova projekta.

Kerem Bursin u dve nove serije i filmu

Foto Credits: Haberler

Kerem Bursin je bez dileme jedan od najpopularnijih turskih glumaca mladje generacije. Toj popularnosti je u velikoj meri doprinela serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata. Reč je o projektu u kojem je Kerem tumačio glavnu mušku ulogu i koji ostvaruje velike uspehe u skoro svim zemljama u kojima se emituje. Do sada je serija emitovana u preko 80 zemalja.

Od finala Sen Cal Kapimi, Kerem Bursin se nije pojavljivao na TV ekranima. To će se uskoro promeniti. Kako je rekao sam glumac, potpisao je ugovor za novu televizijsku seriju. Bursin nije otkrio o kojem projektu se radi, ali će vrlo brzo biti sve poznato. Ali to nije sve od glumca. Kerem će se pored ove nove, za sada nepoznate TV serije pojaviti u još dva projekta.

Jedan od njih je već poznat. Reč je o seriji Bi' Tuhaf Hikaye | Neobična priča. Ova serija je već snimljena i željno se iščekuje datum premijere. Podsećamo, u pitanju je serija digitalne platforme Disney Plus, u kojoj Bursin tumači glavnu ulogu uz Ebrar Demirbilek, devojčicu koja iznova oduševljava svojom glumom.

Treći projekat u kojem će se Bursin pojaviti ove godine je film. Kerem nije želeo da daje informacije ni o ovom projektu, ali njegove fanove svakako može da raduje to što će se njihov omiljeni glumac u toku 2023. godine pojaviti u tri nove uloge. A tek je početak godine...

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Još jedan novi glumac u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed