Halit Ozgur Sari i serija Yabani | Divlji nastavljaju veoma uspešno!

Serija, koja se izdvaja kao jedna od najuspešnijih produkcija ove sezone na Fox TV-u u Turskoj je Yabani | Divlji.

Halit Ozgur Sari i serija Yabani | Divlji nastavljaju veoma uspešno!

Foto Credits: IMDB

Serija Yabani | Divlji, u kojoj glavne uloge igraju Halit Ozgur Sari i Simay Barlas, dobila je podršku široke publike od dana kada je počela.

Bilo je prijatno to što je serija, koja je zauzela prvo mesto u total kategoriji u gledanosti, povećala stopu gledanosti. Serija je poslednjom epizodom završila dan na četvrtom mestu u grupi AB i ponovo zauzela prvo mesto u grupi ABC1.

Halit Ozgur Sari je takođe bio veoma zadovoljan sa dva prva mesta u rejtingu.

Glumac, koji je otkrio svoju sreću podelivši ovu situaciju na društvenim mrežama, rekao je:

Imali smo san. To postaje stvarnost, zahvaljujući vama.”. On se i zahvalio publici rekavši: „Drago mi je što vas imam.”.

Visok moral tima serije

Epizoda 10, TV serije Yabani | Divlji je iza nas, a uz uspešnu gledanost, moral tima je visok i njihov intenzivan radni tempo se nastavlja.

Halit Ozgur Sari je takođe skrenuo pažnju na objave svojih pratilaca o epizodama u svom postu na društvenim mrežama. Zahvaljujući na ovim akcijama, glumac je rekao:

11.”, Nije zanemario da reklamira nove epizode ​​rekavši: „Epizode ​​11 i 12 su veoma teške. Nadam se da ćete uspeti da saberete svoj mentalitet jer smo još uvek pod uticajem.”.

Možemo reći da su napori koje je vodeći glumac Halit Ozgur Sari učinio na društvenim mrežama za TV seriju Yabani | Divlji, koja je postigla veoma uspešne rezultate u gledanosti, takođe dala dobre rezultate.

Zaista se ceni glumačka posvećenost seriji, a činjenica da su on i njegova partnerka Simay Barlas veoma dobar par u seriji pokazuje se kao jedan od najvažnijih razloga za uspeh.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Gonca Vuslateri je tokom snimanja filma saznala da će postati majka! 

By: TV Exposed