Koja glumica je napustila projekat Gecenin Ucunda i prešla u seriju Aile?!

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se i dalje emituje na Star TV-u utorkom uveče, bila je projekat koji je opstao zahvaljujući dobroj međunarodnoj prodaji uprkos niskoj gledanosti.

Koja glumica je napustila projekat Gecenin Ucunda i prešla u seriju Aile?!

Foto Credits: Dizilah

Priča u seriji Gecenin Ucunda, u kojoj su glavne uloge preuzeli Kadir Dogulu i Neslihan Atagul, nije dobila dovoljno pažnje i zbog toga je osuđena na nisku gledanost. Poznatom paru ova serija ne samo da im je omogućila da se nakon 8 godina zajedno vrate na setove, već je preko Alim Yapima postao i produkcijski partner serije.

Ova situacija privlači pažnju kao potpuno novi početak u njihovim karijerama. Dok stvari nisu išle dobro u pogledu rejtinga u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, situacija je bila suprotna za Goncu Yakut, koja je napustila projekat.

Gonca kao Sevilay

Turska glumica, koju smo gledali kao psihologicu sa likom Nil na Star TV-u, sada se pridružila novoj seriji Show TV-a Aile.

Gonca Yakut, koja igra maćehu likova Devin, koju igra Serenay Sarikaya, i Yagmur, koju igra Yusra Geyik, pojavila se u sceni u drugom delu priče. Dok je Gonca uspešno glumila preuveličan lik maćehe po imenu Sevilay, takođe je bilo pitanje koliko će dugo ta uloga trajati.

Obožavateljima serije Aile je i ponašanje Aslana bilo veoma zanimljivo u napetoj sceni večere sa ocem, kojeg Devin ne želi mnogo da viđa. U ovoj sceni je bilo očigledno da će ljubav Aslana i Devin otići daleko. Dok je Ozan Gezel učestvovao u priči kao Devinin otac, Ege Yordanli se pojavio pred publikom kao lik Cana, njenog polubrata.

NOVO - Ozgun Karaman u seriji Kralice / Kraljica

By: TV Exposed