Projekat Al Sancak / Crvena Zastava izaziva ponos kod glumaca!

Glumci projekta nove TV serije pod nazivom Al Sancak / Crvena Zastava, koja se četvrtkom uveče emituje na ekranima TRT1, veoma su zadovoljni gde se nalaze.

Projekat Al Sancak / Crvena Zastava izaziva ponos kod glumaca!

Foto Credits: Internet Haber

U priči serije postoji razumevanje koje otkriva moć turskih oružanih snaga. Ovo ističe nacionalna osećanja glumaca i čini ih ponosnim na svoj rad. Izrazivši da seriju TRT1 pod nazivom Al Sancak / Crvena Zastava vidi kao jedinstvenu produkciju, Murat Ince je ponosan na projekat.

Za mladog glumca Murata Incea ova serija mnogo znači. Kao ime koje je tek započelo svoju karijeru, značenje serije Al Sancak je veoma različito za njega. Glumac je u svojoj izjavi upotrebio sledeće izjave:

„To je jedinstven projekat u Turskoj. To će biti serijal koji na najsveobuhvatniji način govori o turskim oružanim snagama.”. Murat Ince, koga gledamo kao pešadijskog podoficira, majora Mustafu Inala u seriji, otišao je da snima na setu nakon perioda obuke od oko 3 meseca. Pominjući da se zbog učešća u tako važnom projektu osećao neverovatno, glumac je svoja osećanja izrazio sledećim rečima:

Naši učitelji su penzionisani SAT komandosi, a podržavaju nas i mnogi naši komandanti iz Oružanih snaga Turske. Saosećamo sa njima. Trudimo se da svakoga predstavljamo na najbolji mogući način, što nam daje ogroman ponos. Bio sam narednik za obuku u vojnoj službi, ali doživljavam stvari koje nikada ranije nisam radio.". Ince je naveo da su svi u timu prihvatili ovaj posao i dodao da je i osoblje sjajno i da nikada neće zaboraviti tim ovog projekta.

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Serija Adim Farah već privlači pažnju širom sveta!

By: TV Exposed