Krah ljubavi Demet Ozdemir i Oguzhana Koca

Događaji od ljubavne afere Demet Ozdemir i Oguzhana Koca do njihovog braka i njihove odluke da okončaju ovaj 8-mesečni bračni period mogu biti predmet romantične i dramske serije.

Krah ljubavi Demet Ozdemir i Oguzhana Koca

Foto Credits: Internet Haber

Ovaj proces, koji je započeo pričom o prvom susretu sa Oguzhanom Kocom u programu „3 Adama“, u kojem je Demet Ozdemir učestvovala na ekranu tv8 2017. godine, došao je do potpuno drugačijeg trenutka kada je par objavio da će se razvesti, 13. aprila 2023. godine.

Na vreme emitovanja programa u kojem se pojavio zajedno sa Ozdemir, Oguzhan Koc je bio zaljubljen u Yagmur Tanrisevsin i postojale su mnoge tvrdnje da će se par venčati. Zanimljivo je da su Yagmur i Demet takođe dobri prijateljice. U stvari, dve prijateljice su bile zajedno u publici na koncertu Oguzhana Koca u Harbiyeu 4. septembra 2019. godine.

Nakon kraha ljubavne veze Oguzhana Koca i Yagmur Tanrisevsin, koja je trajala 4 godine, u medijma se pojavila prva vest o tome da se Demet Ozdemir i Oguzhan Koc pojavljuju zajedno. Neko vreme nakon ovih događaja početkom 2021. godine, par je objavio svoju ljubav svima na Instagramu.

Svađa u februaru

Ispostavilo se nakon toga da se par već neko vreme tiho razdvajao a nakon toga i pomirio. Zatim je Oguzhan Koc ponudio Demet brak pred svim kamerama, kao da je u pitanju TV serija, a nakon toga se par venčao 28. avgusta 2022, kada je ovaj proces je dobio potpuno novu dimenziju.

Krajem februara je otkriveno da se par posvađao i od tada nisu mogli da prebrode ovu situaciju, a 13. aprila 2023. godine, uz najavu da će se ovoga puta razvesti, proces je priveden kraju.

Njihova ljubava priča se završava nakon svega osam meseci braka…

NOVO - Već postoji razlog za brigu za seriju Gulcemal

By: TV Exposed