Već postoji razlog za brigu za seriju Gulcemal

U četvrtak uveče, Vahide Percin i Murat Unalmiš susreli su se licem u lice sa dve različite TV serije.

Već postoji razlog za brigu za seriju Gulcemal

Foto Credits: IMDB

Reč je o serijama Aldatmak / Obmana koja se na emituje na kanalu ATV TV od početka ove sezone, i seriji Gulcemal, čija se druga epizoda nedavno susrela sa publikom na Fox TV-u.

Dvoje uspešnih glumaca, koji su se zajedno pojavili u prve tri sezone TV serije Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, još uvek se pamte po veoma efektnim scenama.

Vahide Percin pokazuje svoj snažan nastup na ATV ekranu sa likom Guzide koju je igrala i igra u svom projektu. Iako je serija Aldatmak imala mnogo bolju gledanost kada je počela, stope su se malo smanjile pred kraj sezone. Međutim, uprkos ovoj situaciji, završetak dana na drugom mestu u total kategoriji je takođe dobar i zapažen uspeh. 26. epizoda ove turske serije je zauzela peto mesto u AB grupi i četvrto mesto u ABC1.

Kada je u pitanju serija Aldatmak / Obmana, dobro izgledaju odnosi dobijeni prema TV serijama Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, Gelsen Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna i Gulcemal.

Rejting koji ne obećava mnogo

Serija Gulcemal, u kojoj glumi Murat Unalmis se prošle nedelje susrela sa publikom na televiziji Fox, a ove nedelje je na ekran stigla druga epizoda. Ipak, ocene nisu baš dobre.

Uprkos tome što je u glavnoj ulozi impresivan glumac poput Murata Unalmisa, Gulcemal je uspeo da osvoji dvanaesto mesto total kategoriji, šesnaesto mesto u AB grupi i jedanaesto mesto u ABC1. Primećuje se da serija Gulcemal može da postigne samo ispodprosečne ocene u svim grupama publike.

S obzirom da je u pitanju serija koja se emituje na Fox TV-u koji nema mnogo strpljenja za serije, čini se da razlog za brigu već postoji…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Snažna podrška iz inostranstva za seriju Adim Farah / Zovem se Farah 

By: TV Exposed