Snažna podrška iz inostranstva za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Vidimo da je Fox TV serija pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah počela da stvara sopstvenu publiku u sredu uveče i nastavila svojim putem sa dobrim rezultatima.

Snažna podrška iz inostranstva za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Obožavaoci para koji čine Engin Akyurek i Demet Ozdemir pružaju veliku podršku putem društvenih mreža.

Serija koju priprema O3 Medya a koja se emituje na Fox TV-u, Adim Farah je prosečna produkcija za gledaoce u Turskoj, ali ima sasvim drugačije značenje za ljubitelje turskih serija u inostranstvu.

Projekat Adim Farah / Zovem se Farah, adaptiran iz argentinske TV serije Čistačica, odvija se na ekranu glumeći po novom konceptu sa nekim aranžmanima specifičnim za Tursku. Pored harmonije i visoke energije dua Demet Ozdemir i Engina Akyureka, sporedni likovi u priči takođe dolaze do izražaja, čineći seriju drugim tačkama privlačnosti osim glavnog para.

Na primer, Firat Tanis, u liku komesara Mehmeta, ima šta da doda seriji. Takođe, seriji Adim Farah veliki doprinos daju uloge uticajnih imena poput Ali Surmelija i Mustafe Avkirana, koji iznenađuju publiku.

Prodaja serije u inostranstvu

Uskoro će se mnogo pričati i o prodaji serije u inostranstvu. Ljubitelji turskih drama u stranim zemljama stvorili su sjajan osećaj podrške za seriju Adim Farah / Zovem se Farah, čija međunarodna prava distribucije radi kompanija Calinos Entertainment.

Dileme nema - prodaja u inostranstvu će doći do izražaja više od rejtinga u Turskoj! Većina postova o seriji Adim Farah na društvenim mrežama dolazi od fanova serije u inostranstvu. Ljubitelji turskih TV serija van granica matične zemlje, koji su pokazali posvećenost mnogo više od lojalnosti pratilaca TV serija u Turskoj, snažno podržavaju seriju Zovem se Farah.

Vidimo da su postovi o seriji na društvenim mrežama na različitim jezicima i da je interesovanje stranih gledalaca za seriju intenzivno. Ranije su različite turske TV serije mogle efikasno da nastave sa emitovanjem ne obraćajući mnogo pažnje na svoju gledanost zbog interesovanja koje su dobijale u inostranstvu.

Nedavno su kao takve serije došle do izražaja Tuzak / Klopka i Gecenin Ucunda / Na kraju noći.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Deniz Isin o njenom novom projektu

By: TV Exposed