Bližimo se scenama koje fanove serije Ates Kuslari željno čekaju!

Snažan imidž partnerstva između Ilayde Alisan i Buraka Tozkoparana u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja se petkom uveče sastaje sa publikom na ekranima ATV-a, dovodi do toga da publika pridaje veći značaj priči.

Bližimo se scenama koje fanove serije Ates Kuslari željno čekaju!

Foto Credits: aHaber

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja se pojavila pored dve uticajne TV serije kao što su Yali Capkini i  Kizilcik Serbeti i pokazala se uspešnom po veoma dobroj gledanosti, ima veoma impresivnu priču.

Recimo da interesovanje pokazano za Ilaydu ​​Alisan, koja igra lik Gulayse u ovoj postavci priče, eksponencijalno raste. Mnogi gledaoci koji su na društvenim mrežama izrazili svoje divljenje mladoj glumici zadovoljni su njenim nastupom. I gledaoci, koji su ocenili da su Burak Tozkoparan i Ilayda Alisan veoma dobar TV serijski par, sa nestrpljenjem iščekuju ljubav koju će doživeti Gulayse i Barbaros.

Prve naznake u 6. epizodi

Šesta epizoda, u kojoj će Barbaros reći da je čak rizikovao da nastrada za Gulayse, ponovo će biti veoma uzbudljiva. Barbaros je izašao hrabar i rekao: „Ubij me ili me pusti da budem sa Gulayse.”.

Možemo reći da Burak Tozkoparan odlično pristaje liku Barbarosa i da se dobro slaže sa Ilaydom Alisanom. U seriji Ates Kuslari publika sa entuzijazmom želi da vidi scene o ljubavi likova Barbarosa i Gulayse.

Prve tragove ovih scena naći ćemo u novoj 6. epizodi, koja će biti emitovana u petak, 3. marta. Čak je i ton Gulaysinog glasa, koja je u trejleru rekla: „Možeš li da me tako ne gledaš, ja sam malo otrcana“ impresionirao publiku.

Ljubitelji serije Ates Kuslari / Vatrene ptice, u kojoj fraza „Ljubav tera ljude da rade sve“ ima smisla, navode da se raduju svakoj novoj epizodi. Treba reći da su ova radoznalost i veliko interesovanje doveli do veoma dobre gledanosti serije.

NOVO - Imamo novi omiljeni ljubavni par u seriji Yali Capkini?!

By: TV Exposed