Tolga Saritas srećan zbog rada sa Halukom Bilginerom

Jedna od novih turskih serija koje su u fazi pripreme a od kojih su velika očekivanja u novoj sezoni je svakako i projekat Baba / Otac. Reč je o zaista veoma zanimljivom projektu sa dobrim glumačkim kadrom.

Tolga Saritas srećan zbog rada sa Halukom Bilginerom

Foto Credits: DiziCentral

Glavne uloge, oca i sina, u TV seriji Baba / Otac će tumačiti Haluk Bilginer i Tolga Saritas. Tolga je juče viđen sa svojom dragom Zeynep Mayruk u Arnavutkoy području. Tom prilikom razgovarao je sa novinarima i dao kratak intervju.

Tolga Saritas je izjavio da je veoma uzbuđen zbog predstojeće premijere njegove nove serije. Reč je naravno o pomenutom projektu Baba / Otac.

Saritas je rekao da mu je veliko zadovoljstvo da radi sa takvom glumačkom veličinom kakav je Haluk Bilginer i da ga to čini zaista srećnim. Do sada nije imao priliku da ga upozna, a sada radi sa njima na setu i brzo je shvatio da je Haluk jedan zaista prijatan čovek. Odlično sarađuju i nada se da će se ta saradnja videti i na sceni.

Tolga je dodao da se nada da je pred njima dug put, da će serija uspeti da udje u srca gledalaca. Na njima je da daju sve od sebe i da svi koji budu gledali ovu novu tursku seriju zaista uživaju u svim epizodama. Premijera se dakle polako bliži pa ćemo moći da steknemo i prve utiske o ovom projektu.

NOVO - Turska glumica Ezgi Mola podnela krivičnu prijavu zbog pretnji i uznemiravanja!

 By: Milt-TV Exposed