Melisa Dongel o Halilu Ibrahimu Ceyhanu

Halil Ibrahim Ceyhan, koji igra lik Murata u TV seriji Kirli Sepeti nastavlja da se penje na lestvici karijere nakon TV serije Emanet.

Melisa Dongel o Halilu Ibrahimu Ceyhanu

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je zablistao na društvenim mrežama i privukao pažnju producenata serijom Emanet, pokazao je veoma uspešan nastup u projektu serije Kirli Sepeti, koji se emituje nedeljom uveče.

Nakon što se lik Murata dopao fanovima serije, Halil Ibrahim Ceyhan nastavlja da ima potencijal da impresionira milione gledalaca.

Halil Ibrahim Ceihan, o kome se mnogo priča na društvenim mrežama nakon njegovog partnerstva sa Melisom Dongel, nosi u sebi sasvim drugačiju energiju.

Neverovatno energičan i ”lud”

Njegova nova partnerka u novoj seriji, Melisa Dongel, je u intervjuu Hakanu Genceu ovu situaciju izrazila sledećim rečima:

„Bićete iznenađeni. Izgleda ozbiljno, ali unutra ima sasvim drugačiju energiju. Nije tako dostojanstveno. Kada uđete unutra, izlazi neverovatno energičan i “lud” Halil.".

Melisa Dongel, koja je izjavila da je neutralna po izgledu, rekla je da ju je njen partner impresionirao srcem i da joj je veoma drago što je u svemu pronašla sasvim drugačijeg Halila Ibrahima Ceyhana.

Na društvenim mrežama gledaoci upoređuju njih dvoje jedno sa drugim. Pa, hoće li biti ljubavi između njih dvoje? Kada je Hakan Gence postavio ovo veoma radoznalo pitanje svojim gostima, pojavile su se sledeće izjave: Halil Ibrahim Ceyhan je rekao: "Proces… ne znam.". Melisa Dongel je poručila: „To je takvo pitanje da se sada stidim. Ne znamo, sve je moguće u životu.".

NOVO - Serenay Sarikaya i Hande Ercel dele istu sudbinu!

By: TV Exposed