Serenay Sarikaya i Hande Ercel dele istu sudbinu!

Hande Ercel igra glavnu ulogu u TV seriji pod nazivom Bambaska Biri | Neko drugi.

Serenay Sarikaya i Hande Ercel dele istu sudbinu!

Foto Credits: Internet Haber

Hande Ercel, koja se u ponedeljak uveče sastaje sa publikom na Fox TV-u sa Burakom Denizom, među glumicama o kojima se najviše govori na društvenim mrežama je uz podršku svojih obožavalaca u inostranstvu.

Serenay Sarikaya je takođe jedno od imena koje nailazi na snažnu podršku na društvenim mrežama i nastavlja njenu seriju Aile | Porodica, koja se emituje utorkom uveče na Show TV-u.

Obe glumice su svojim snažnim ženskim likovima izašle pred svoje fanove i privukle pažnju.

Gde god se ime Hande Ercel pominje uz neko novo delo u bilo kojoj zemlji u inostranstvu, mnoge televizijske organizacije mogu bez ikakvih pitanja da kupe projekte. Serenay Sarikaya se takođe vratila na televizijski ekran posle mnogo godina i njeni fanovi željno iščekuju svaku novu epizodu.

Problem total kategorija rejtinga za obe serije

Takođe je neophodno videti činjenicu da i TV serije Bambaska Biri i Aile imaju poteškoća sa opštom publikom. Drugim rečima, i serije Bambaska Biri i Aile ostale su pomalo strane celoj publici, što je jedan od najvažnijih pokazatelja zavisnosti od TV serija.

Ovu situaciju u komentarima skreće i televizijski kritičar Sina Kologlu. Dok je Kologlu ocenio da Hande Ercel nije mogla da postigne željeni uspeh u ulozi tužiteljke Lejle, ne prođe nezapaženo da više nema priče poput prve sezone u seriji Aile. Zanimljivo je da je Sina Kologlu podelio komentar gledaoca da je prvobitna atmosfera nestala i da se pretvorila u običnu mafijašku seriju.

Serija Aile može da postigne veoma dobre rezultate i u AB i u ABC1 grupi, ali je to ograničenije u total kategoriji. Takođe je vredno napomenuti da je TV serija Bambaska Biri imala problema u total kategoriji rejtinga, ali je ostvarila bolji plasman u AB grupi.

Čini se da i Serenay Sarikaya i Hande Ercel ovih dana nisu baš srećne u dostizanju rezultata u total kategoriji i da na taj način u poslu dele istu sudbinu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Nove dobre vesti za seriju Safir

By: TV Exposed