Ozge Gurel i Kaan Yilidirim o seriji Sipahi

U ponedeljak, 12. decembra u 20 časova sa publikom će se sastati nova serija Show TV-a pod nazivom Sipahi.

Ozge Gurel i Kaan Yilidirim o seriji Sipahi

Foto Credits: IMDB

Serija Sipahi, koja se ističe svojim pričama fokusiranim na Nacionalnu obaveštajnu organizaciju, zauzeće svoje mesto na ekranu kao akciona i veoma uzbudljiva produkcija. Glavne uloge u seriji igraju Kaan Yildirim, Ozge Gurel i Kerem Alisik. Sva tri poznata imena su svesna težine uloga i uložila su mnogo truda da urade dobar posao. Kaan Yildirim će se pojaviti u seriji sa veoma talentovanim likom agenta po imenu Korkut Ali Turkoglu. Kaan Yildirim je o seriji rekao:

To je scenario zbog kojeg smo veoma uzbuđeni i koji nam se veoma sviđa. Snimali smo nedelju dana. Ovo su priče Nacionalne obaveštajne agencije. Unutra su agenti, svako ima priču, ima privatni život. Osim toga, tu su i neki akcioni događaji. Posle njih, uvučeni smo u akciju.“.

Ozge Gurel je, sa druge strane, veoma uzbuđena i veoma srećna što se ponovo pojavljuje pred svojim fanovima sa likom komesarke (policajke) po imenu Canan. Gurel, koja je pročitala scenario serije uz predlog Yildirima i prihvatila da bude glavna glumica, jedno je od imena koje nije išlo na set pre snimanja postera.

Pošto je prva epizoda serije Sipahi snimljena u Nemačkoj, neki glumci nisu mogli da učestvuju u ovim snimanjima. Gurel je sa timom serije, ušla kasnije na set. Glumica je rekla: „Priča o obaveštajnoj agenciji. Šta im je bilo, šta im se desilo. Odraz ovih događaja na zemlju je zanimljiva i lepa priča.“.

NOVO - Ponovo se priča o stilu oblačenja Hande Ercel (FOTO)

By: TV Exposed