Aslihan Guner u tri nove uloge!

Aslıhan Guner je imala veliki uspon u njenoj karijeri nakon što je igrala lik Yildiz u TV seriji Kuzey Yildizi. Uspešna glumica bila je veoma popularna ulogom u seriji, gde je dala život ženi iz crnomorskog regiona.

Aslihan Guner u tri nove uloge!

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja je dve godine farbala svoju dugu kosu u crveno za svoj imidž u seriji, takođe je bila cenjena u ovom izdanju. Aslihan Guner se kasnije pojavila u seriji Fox TV-a Priča o dalekom gradu, ali kada serija nije dobila očekivanu pažnju, oprostila se od publike u 5. epizodi. Guner, koja tokom sezone nije učestvovala ni u jednoj drugoj produkciji, provodila je dosta vremena sa suprugom Mertom Kilicem, porodicom i bliskim prijateljima i imala je dosta odmora.

Aslihan, koju su obožavaoci pratili sa radoznalošću, nije ih ostavila ravnodušnim. Glumica, koja često deli na svojoj Instagram stranici, pokazala je i da pazi na svoj izgled, da je uvek u formi, da se zdravo hrani i bavi sportom, iako nije na ekranu. Glumica, koja se dugo odmara i skuplja energiju, trenutno ulazi u intenzivan tempo. Takođe je pomenuto da se sprema da oživi 3 različita lika u 3 različita filma uz učešće njenog menadžera Abdulaha Buluta proteklih dana.

Aslihan Guner je na svom Instagram storiju pozirala sa scenarijem u ruci i time povećala uzbuđenje svojih fanova zbog njenih novih projekata.

Jedan od ovih filmova je onaj koji se zove Tek / Samo, sa Tamerom Leventom u glavnoj ulozi. U filmu Aslihan Guner oživljava preminulu ženu profesora doktora Adema Teka kog igra Levent.

Glumica je na pomenutom Instastoriju objasnila da joj je stigao scenario za njen drugi projekat i da je naporan rad tek očekuje. Informacije o njenom drugom ali i trećem projektu se očekuju vrlo brzo. Njeni fanovi bez dileme jedva čekaju da ponovo vide omiljenu glumicu na sceni u nekom novom projektu.

NOVO - Rejting serije Tozluyaka ponovo u porastu

By: TV Exposed