Ugur Gunes i serija Al Sancak / Crvena zastava već dobijaju pohvale

Nakon prve epizode ​​nove TRT1 TV serije Al Sancak / Crvena zastava, usledio je ogroman talas interakcije na društvenim mrežama.

Ugur Gunes i serija Al Sancak / Crvena zastava već dobijaju pohvale

Foto Credits: NTV

Mnogi obožavaoci TV serije Al Sancak dali su hvale vredne komentare deleći različite scene u seriji, gde je doživljeno mnogo akcionih momenata zbog činjenice da se radi o vojničkoj seriji. Jedna od scena koja je najviše uticala na društvene mreže bila je predstava u pratnji turske narodne pesme „Bahce Duvarindan Astim“ (što znači: Preko zida bašte).

Za seriju su veliku pažnju privukli ne samo glumci u akcionim scenama sa oružjem, već i njihovi nastupi u atmosferi igre. U komentarima koje su podelile hiljade ljudi, rečeno je da su Ugur Gunes i njegovi saigrači naporno radili za ovu fazu i igrali veoma dobro. Zaista, odraz veoma lepe anatolske atmosfere igranja uz izlazak na scenu uz popularnu narodnu pesmu gotovo je očarao i ljubitelje stranih serija koji su radoznali o turskoj tradiciji. Podrazumeva se da su ljubitelji stranih serija, kao i turski gledaoci, komentarisali na društvenim mrežama i bili su veoma impresionirani scenom igre.

Posebno su fanovi Ugura Gunesa komentarisali da su zadivljeni njegovim nastupom u seriji Al Sancak / Crvena zastava. To što serija tako zabavnom scenom očarava publiku deluje kao delikatna misao jer je reč o akcionoj produkciji. Podrazumeva se da su scenaristi napravili dobar plan i da će ovakvim scenama biti pojačana ideja da se priča iz života.

Takođe, utisak i rejting projekta nakon početka su zaista dobri i serija kao i Ugur dobijaju velike pohvale.

NOVO - Serenay Sarikaya bi mogla da obeleži početak godine

By: TV Exposed