Rejting serije Tozluyaka ponovo u porastu

Jedna od novih letnjih turskih serija koja je privukla možda i najviše pažnje je Tozluyaka. Uprkos tome što većina serija koja je počela ovog leta muči muku sa rejtingom, ovaj projekat nema taj problem.

Rejting serije Tozluyaka ponovo u porastu

Foto Credits: IMDB

Serija Tozluyaka je emitovala pet epizoda i u njima ostvarila zaista veoma dobre rezultate rejtinga. U poređenju sa drugim serijama, ovi rezultati su zaista odlični. Očigledno je da priča u ovoj seriji prija gledaocima u Turskoj i projekat zadržava dobru gledanost.

U novoj, 5. po redu epizodi serije Tozluyaka koja je emitovana sinoć, projekat je ostvario poboljšanje rejtinga u svim kategorijama. U total kategoriji, serija je ponovo bila najgledanija. Ostvaren je rezultat od 5.33, što je 0.62 više nego u prošloj epizodi. Podatak koji sigurno dodatno raduje.

Porast je zabeležen i u druge dve kategorije. U AB kategoriji rejtinga, zabeležena je brojka od 3.97, odnosno 0.29 više nego prošlog puta. Takođe, pomak koji izaziva osmeh na licu svih koji rade na ovom projektu. U ABC1 kategoriji, pomak je bio minimalan, ali opet je porast na bolje. Rejting u ovoj kategoriji je bio 3.87, odnosno 0.04 u odnosu na epizodu 4. koja je emitovana preprošlog ponedeljka.

Već nakon pet epizoda može se zaključiti da serija ima svoju publiku koja redovno prati nove epizode, ali i veliki broj ljudi koji nove epizode gleda kasnije na internetu. Dileme više nema, serija Tozluyaka je najuspešniji projekat ovog leta u Turskoj!

View this post on Instagram

A post shared by Dizilah (@dizilah)

NOVO - Kerem Bursin je bio zvezda večeri na venčanju njegovih prijatelja

By: TV Exposed