Serdem Pacal o glumi i ulogama

Serdem Pacal, koja se od malih nogu školovala za pozorište, zaljubila se u glumu, a počela je da glumi sa 8 godina. Do sada se pojavila u skoro 100 predstava.

Serdem Pacal o glumi i  ulogama

Foto Credits: Haberler

Serdem Pacal, koja igra uloge i u predstava za decu i u igrama za starije, upoznala je fanove u seriji Kanunsuz Topraklar u sezoni 2021-2022. Glumica, koja je igrala lik po imenu Fikriye, zatim je počela da igra ulogu u ATV-ovoj seriji Gul Masali / Priča o ruži sa likom po imenu Arzu. Serdem, koja privlači pažnju učešćem u dva serijala jedan za drugim, svojim pozorišnim iskustvom izvodi efektnu predstavu i uspeva da privuče pažnju.

Pacal, koja je pozorište, odnosno rad u njemu započela sa 8 godina, a nastavila svojim putem ušavši na setove TV serija sa 19 godina, nastavlja svoj put karijere u glumačkoj postavi serije Gul Masali, koja se nastavlja da se snima u Isparti. Glumica, koja je fascinirala publiku uspehom u liku ljubitelja umetnosti Arzu u seriji Priča u ruži, počela je da povećava bazu obožavatelja.

Serdem Pacal, koja kaže da joj je cilj da pokaže predstavu koja će dati pravdu svakoj ulozi koju dobije, takođe navodi da je to najveći izvor motivacije u životu.

Glumica je rekla: „Za mene kada se pripremam za ulogu nije važna veličina uloge, već šta ću dodati toj ulozi, sebi, životu... Fokusiram se na svoju glumu. Nikada ne sudim o liku zašto to radi, i uvek pokušavam da vidim stvari njenim očima. Želim da osetim šta, zašto, kako je to uradila. I tako svaki lik koji igram igram sa iskustvom i zadovoljstvom.”.

NOVO - Druga sezona je i poslednja za seriju Yargi / Presuda!

By: TV Exposed