Uskoro finale serije Kacis!

Uzbuđenje u TV seriji Kacis / Bekstvo, koja je posle dužeg vremena dovela obožavaocima uspešnog glumca Engina Akyureka, raste pred kraj. Sedma epizoda serije, koja nastavlja da vodi najgledaniju listu Disney Plusa, objavljena je u sredu, 27. jula.

Uskoro finale serije Kacis!

Foto Credits: IMDB

Prva sezona serije Kacis, sa Enginom Akyurekom i Irem Helvacioglu u glavnim ulogama, snimljena je u 8 epizoda. Poslednja epizoda serije biće emitovana 3. avgusta.

Kada je serija počela da se emituje, kritikovano je da tema nije u potpunosti shvaćena i da ima nekih praznina u priči. Glavni glumac Engin Akyurek je tada takođe zamolio da se kadrovi gledaju do poslednje epizode ​​i da se još malo strpe.

Engin Akyurek je bio u pravu, TV serija Bekstvo je svakom novom epizodom publiku sve više vezala za sebe. To je vidljivo iz komentara na poslednjoj epizodi serije.

Mnogi gledaoci su komentarisali: „Epizoda je bila tako emotivna i šokantna!“ .

Serija Kacis / Bekstvo, koje privlači pažnju svojom impresivnom pričom, takođe je od velikog značaja jer je to prva originalna turska serija Disney plusa, koja je debitovala u Turskoj 14. juna.

Zbog toga je Engin Akyurek bio izuzetno uzbuđen. Kako je serija odmicala, veliko priznanje i pohvalni komentari počeli su da stižu i na priču i na glumu. Dok su se kritike videle u prvim odeljcima komentara na društvenim mrežama, počelo je da dobija sve više pohvala.

NOVO - Turska serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi privlači sve više pažnje

By: TV Exposed