Biran Damla Yilmaz o operaciji i svom ljubavnom životu

Novinari u Turskoj su primetili glumicu Biran Damla Yilmaz kako šeta sama, i to iskoristili da joj priđu i zamole je za kratak intervju. Biran je ljubazno odgovarala na (skoro) sva pitanja, a dve teme su se posebno izdvojile. Kada su je upitala o navodnoj operaciji, glumica je potvrdila da je u proteklom periodu imala ...

Biran Damla Yilmaz o operaciji i svom ljubavnom životu

Novinari u Turskoj su primetili glumicu Biran Damla Yilmaz kako šeta sama, i to iskoristili da joj priđu i zamole je za kratak intervju.

Biran je ljubazno odgovarala na (skoro) sva pitanja, a dve teme su se posebno izdvojile. Kada su je upitala o navodnoj operaciji, glumica je potvrdila da je u proteklom periodu imala manju operaciju, ali da je sada sve u najboljem redu. Druga tema koja je zanimala novinare bio je ljubavni život, odnosno status glumice. Glumica nije želela da odgovara na pitanja vezana za njen odnos sa Ilkerom Kalelijem, tako da kod te teme i dalje stoji znak pitanja.

Podsetimo, u poslednje vreme je bilo dosta natpisa o novom glumačkom ljubavnom paru u Turskoj. Više o tome možete čitati - OVDE.

By: TV Exposed