Hande Nur Tekin se sve više ističe zahvaljujući seriji Gonul Dagi

Serija Gonul Dagi koja je već 4 sezone omiljena kod gledalaca TRT 1, odražava iskrene i upečatljive priče Anatolijanaca, kao i delove iz života zanimljivih ljudi koji žive u malom gradu.

Hande Nur Tekin se sve više ističe zahvaljujući seriji Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Jedan od najpopularnijih ženskih likova serije je Mihriban. Hande Nur Tekin, mlada glumica koja je tumačila lik, dobila je priliku da se proslavi zahvaljujući veoma uspešnoj seriji.

Glumica, koja je odrazila svoje talente na sceni i postala poznata širokoj publici zahvaljujući ovom projektu, zadovoljna je razvojem događaja.

Mlada umetnica Hande Nur Tekin uspešno portretiše Mihriban, koja se udaje za Kahvecija Rifata i pronalazi sreću tako što se nemilosrdno bori protiv prepreka koje doživljava.

O svom liku

Hande Nur Tekin, koja se ističe svojim portretom jedne od strpljivih, tolerantnih i iskrenih žena Anadolije, rekla je sledeće o liku Mihriban:

Mihriban je mlada devojka koja je odrasla u porodici punoj ljubavi sa svim suptilnostima ljudskih emocija, ali njen svet se srušio kada ih je izgubila u saobraćajnoj nesreći. Ona je posle neko ko se podvrgava tiraniji svojih rođaka i svim životnim teškoćama, gleda na to kao na test, ali ne odustaje od ulepšavanja mesta na koja ide i stvari koje dodiruje.

Po mom mišljenju, ona je naivna, ali veoma vredna Anatolijanka koja ne zna šta je laž ili zlo, koja poštuje i ako boli, koja se nada da će pronaći ono što je čisto i stvarno, ukratko, pronaći i uspostavi porodicu koju je izgubila.”.

NOVO - Ata Demirer otkrio kako je smršao 30 kilograma!

By: TV Exposed