Alp Navruz i Sila Turkoglu – nova ljubav?!

Alp Navruz je poznat po tome što veoma dobro analizira projekte koji mu dolaze i donosi dobre odluke o izboru TV serija.

Alp Navruz i Sila Turkoglu – nova ljubav?!

Foto Credits: Haberler

 Mladi glumac je na vrhuncu karijere kojom je “trčao” od uspeha do uspeha. Glumac, koji je rođen u Istanbulu 1990. godine, postao je popularan u seriji Fazilet Hanım ve Kizlari / Gospođa Fazilet i njene ćerke. Još se pamti i lik Cenka, kojeg je igrao u TV seriji Elimi Birakma.

Alp Navruz uvek želi da njegov lik ostavi trag u publici. Glumac, koji ima jedinstvenu strategiju u izboru dobrih projekata, ne prihvata ponude bez da u potpunosti predvidi tok priče i transformaciju lika razgovorom sa scenaristom.

Serhat u seriji Zumruduanka i lik Poyraz u seriji Ada Masali takođe su dali važan doprinos glumačkoj karijeri ovog divnog mladića.

Alp Narvuz, koji je ove sezone očarao svoje obožavaoce likom Halila u TV seriji Yurek Cikamzi / Slomljeno srce, nastavlja da ide od uspeha do uspeha u karijeri. Činjenica da je popularni glumac poslednjih godina svoju ljubav pronašao i sa setova TV serija, iznenadila je njegove fanove.

Preplavljene društvene mreže

Alp Navruz je pronašao svoju novu ljubav iz sveta TV serija. Pojavila se vest o vezi Alpa Navruza sa Silom Turkoglu, koja je napravila veliki proboj u karijeri u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Kada je dvojac završio rad na setovima, pojavili su se zajednički video snimci i fotografije sa odmora, što je situacija koja je uzbudila fanove.

Dokumentovanje ljubavi dvoje mladih glumaca fotografijama i snimcima sa njihovog zajedničkog odmora u Bodrumu odnedavno je na prvom mestu dnevnog reda časopisa. Sada su poznati kao omiljeni par tabloidnog sveta.

Obožavaoci Alpa Navruza i Sile Turkoglu takođe doživljavaju uzbuđenje ove ljubavi na društvenim mrežama, uz objave u kojima se navodi da pristaju jedno drugom.

Fotografije i snimke možete pogledati klikom OVDE.

NOVO - Iz serije Teskilat / Organizacija obećavaju još uzbudljiviju sezonu!

By: TV Exposed