Pinar Deniz i Yigit Kirazci – Raskid zbog Kaana Urgancioglua?!

Fanovi turske serije Yargi / Presuda su veoma uzbuđeni. Prenosimo i šta je to što im je razbudilo maštu.

Pinar Deniz i Yigit Kirazci – Raskid zbog Kaana Urgancioglua?!

Foto Credits: IMDB

Da li ćemo u seriji Yargi gledati istu situaciju kao u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, odnosno da li će se ljubac iz serije preneti u privatan život? Prvi korak ka tome je već načinjen. Naravno, ovde (za sada) nema informacija o romansi između Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua, ali to ne sprečava fanove da nastave da maštaju. Pa šta se to desilo?

Pinar i njen doskorašnji momak Yigit Kirazci su raskinuli. Njih dvoje su i otpratili jedno drugo na Instagramu, što je medijima i javnosti dovoljan znak da se njihova ljubavna veza završila. Naravno, odmah je pronađen i „krivac“ za to.

U pitanju je Kaan Urgancioglu, tačnije serija Yargi / Presuda. Prema pisanju više izvora, Yigit je bio veoma ljubomoran nakon poslednje epizode ove popularne turske serije. U njoj je Ceylin (Pinar Deniz) veoma strastveno poljubila Ilgaza Kayu (Kaan Urgancioglu). Kirazciju je to zasmetalo i očigledno smatra da je Pinar unela možda i previše emocije u scenu. Ta ljubomora je bila glavni razlog raskida veze Pinar i Yigita.

Kako ste vi videli taj poljubac koji je izazvao toliku ljubomoru kod Yigita? Da li mislite da postoji šansa za ljubav Deniz i Urgancioglua u privatnom životu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tuba Buyukustun o tome da li će se pojaviti na Disney Plus digitalnoj platformi

 By: Milt-TV Exposed