Danas počinje nova turska serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet

Turska glumica Pelin Akil se uskoro vraća na televizijske ekrane. Sudeći po najavama, ona će to učiniti sa veoma upečatljivom ulogom u novoj seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet.

Danas počinje nova turska serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet

Foto Credits: IMDB

Pelin Akil, koja je postala partnerka sa Oktayem Kaynarcom, igraće strastvenu ženu po imenu Firuze u novoj sezoni, u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet. Jedna od dve žene koje voli lik, kojeg igra Oktay Kaynarca, biće Firuze. Dajući informacije o svom karakteru, glumica je rekla da će biti strastvena ljubavna žena.

„Firuze je ambiciozna, zna šta radi i ići će za svojom ljubavlju do kraja. Oni su već povezani jedno sa drugim strašću i ljubavlju. Ali ona se nalazi u takvom svetu da priča evoluira u takvo mesto da Firuzina osećanja odlaze tamo gde ona mora da bude strasno vezana za svoju ljubav. Uz lepu priču, videćemo Firuze na lep način.“ izjavila je glumica.

Isil Yucesoy, koja će se ponovo sresti sa publikom na ATV TV ekranu, biće jedno od najvažnijih imena u seriji sa višegodišnjim iskustvom. Yucesoy, koja igra ulogu majke glavnog lika u seriji kojeg tumači Oktay Kaynarca, rekla je: „Veoma je prijatno biti sa Oktayem. Veoma je prijatno biti sa veoma ozbiljnim osobljem.”.

Poznat je i još jedan detalj o seriji, tačnije ulogama. Kao majku lika Firuze u seriji, gledaćemo Gulenay Kalkan Unluoglu u liku Elmas.

Podsećamo, premijera turske serije ben Bu Cihana Sigmazam je danas, u utorak 20. septembra na kanalu ATV TV.

NOVO - Serija Gonul Dagi šalje važne društvene poruke

By: TV Exposed