Caglar Ertugrul se ugojio za novu ulogu i pustio brkove!

Caglar Ertugrul, koji je prošle sezone napustio seriju Teskilat / Organizacija, već neko vreme snima u Adani digitalnu seriju Magarsus pripremljenu za Blu TV.

Caglar Ertugrul se ugojio za novu ulogu i pustio brkove!

Foto Credits: Internet Haber

Navodeći da je on dao ponudu producentu da se ugoji za novu ulogu, glumac je rekao da se dobrovoljno udebljao. Otpustivši brkove i iznenadivši obožavaoce novim imidžom, Caglar Ertugrul je najavio da će se njegova nova serija sastati sa publikom u aprilu.

Poznati glumac je pričao o svojoj novoj seriji na premijeri filma Ruyanda Gorursun. Ertugrul je rekao: „Verovatno će biti objavljeno krajem aprila. Mi smo veoma uzbuđeni. Završili smo snimanje u Adani koji je trajalo 2 meseca.” Kako je snimanje serije Magarsus završeno, sa nestrpljenjem se iščekuje projekat koji je u fazi montaže.

Magarsus, koji uključuje značajne glumce kao što su Ercan Kesal, Berkay Ates, Merve Dizdar, Sumeyye Aydogan, Menderes Samancilar, Ugur Uzunel, Altan Gordum, pojaviće se pred publikom kao akciona produkcija. Objašnjavajući da je želeo da se ugoji za svoju ulogu pre snimanja, glumac je rekao:

 „Producent nije imao takav zahtev, ja sam to želeo. I oni su se složili. Ugojio sam se 15 kilograma za dva meseca. Izgubio sam kasnije 8 kilograma za mesec dana, ostalo je malo više.“.

Objašnjavajući da nastavlja svoj život u okrugu Urla u Izmiru i dolazi u Istanbul kada dobije posao, Caglar Ertugrul je takođe napomenuo da će možda imati nove projekte 2023. godine. Objašnjavajući da će se sastati sa Muratom Cemcirom na novom projektu, glumac je naveo da je sam napisao priču i da su scenario pripremili sa prijateljem. Ertugrul je izjavio da se njegovom prijatelju Muratu dopao projekat i da će biti deo priče koju je napisao.

NOVO - Berker Guven se sve više ističe u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

By: TV Exposed