Dilan Cicek Deniz u novoj televizijskoj seriji Kiraci / Stanar

Turska glumica Dilan Cicek Deniz potpisala je ugovor za novi projekat. Ova sjajna glumica tumačiće jednu od glavnih uloga u novoj TV seriji!

Dilan Cicek Deniz u novoj televizijskoj seriji Kiraci / Stanar

Foto Credits: Dizilah

Svega nekoliko dana nakon završetka snimanja novog Netflixovog filma Gidenler / Rastavljeni u kom će Dilan Cicek Deniz tumačiti glavnu ulogu sa Burakom Denizom, stigle su vesti o njenom novom projektu. Glumica se vraća na TV ekrane.

Dilan će tumačiti glavnu ulogu u novoj televizijskoj seriji koja nosi naziv Kiraci ili u prevodu Stanar. Reč je o novom projektu kompanije MF Yapim a na poziciji producenta će se naći Asen Bulbulogu.

Ova nova turska TV serija će biti emitovana premijerno u aprilu na turskom kanalu Fox TV. U narednom periodu biće poznat detaljan opis radnje ali i to ko će se uz Dilan Cicek Deniz pojaviti u ulogama u ovom projektu.

Za sada je poznato i to da scenario za seriju Kiraci / Stanar piše Nermin Yildirim. Na poziciji režisera ovog projekta će se naći Yusuf Pirhasan.

Dakle Dilan ćemo uskoro ponovo gledati na televizijskim ekranima. Koga bi voleli da gledate kao partnera ove mlade glumice u novoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Selin Sekerci – Želim dete!

By: Milt-TV Exposed