Hande Ercel sanja o ulozi u akcionoj seriji!

Turska glumica Hande Ercel je neko ko stalno privlači pažnju turskih medija. U poslednjem intervjuu koji je dala nakon završetka snimanja serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, otkrila je planove za budućnost.

Hande Ercel sanja o ulozi u akcionoj seriji!

Foto Credits: Dizilah

Hande Ercel je najavila da će najpre otići na pauzu od posla i kamera. U njoj će pored odmora, raditi na sebi. Planira da usavrši znanje engleskog jezika ali i glumačke sposobnosti. Fanove ipak više zanima koji je to naredni projekat gde će glumiti ova sjajna glumica.

Ercel za sada nema nijedan poseban projekat u planu niti potpisan ugovor. Ipak, u intervjuu je dala mali nagoveštaj o svom budućem poslu. Glumica je istakla da bi volela da radi na nekom projektu digitalnih platformi. Volela bi da u narednom poslu ima vremena da radi na liku koji će tumačiti i da zna kako će se njegova priča završiti. Uz to, priznala je da bi volela da radi na nekoj akcionoj seriji. Želela bi da ponovo glumi neki lik kao što je Mujde iz serije Halka.

Hande će nekoliko meseci odmarati i usavršavati svoje znanje. Nakon toga, po svemu sudeći ne bi bilo iznenađenje da je vidimo u nekoj akcionoj seriji digitalnih platformi…

NOVO -  Turski glumac Mesut Akusta hitno operisan!

 By: Milt-TV Exposed