Berk Oktay o brutalnim optužbama bivše supruge!

Nakon izricanja presude, bivša supruga glumca Berka Oktaya je pogubila živce i rešila da diskredituje glumca po svaku cenu. Otišla je toliko daleko da je tvrdila da je Berk imao aferu sa transrodnom osobom. Berk Oktay je bar se čini zadržao mirnoću. Rekao je da je u njegovom životu sve u redu, posao mu ide ...

Berk Oktay o brutalnim optužbama bivše supruge!

Nakon izricanja presude, bivša supruga glumca Berka Oktaya je pogubila živce i rešila da diskredituje glumca po svaku cenu.

Otišla je toliko daleko da je tvrdila da je Berk imao aferu sa transrodnom osobom. Berk Oktay je bar se čini zadržao mirnoću. Rekao je da je u njegovom životu sve u redu, posao mu ide odlično i veoma je srećan na ličnom planu. Ne želi ni da ulazi u neku frku i dodatnu raspravu sa bivšom suprugom. Dobio je na sudu, pravda je na njegovoj strani i nastaviće da se ponaša u okviru zakonskih mogućnosti i rešenja. Dama koja izmišlja te laži (njegova supruga) biće kažnjena za sve što izmisli, uveren je glumac.

Berk Oktay je dodao da nema ni najmanju želju da se pojavljuje u medijima i na naslovnim stranama vezano za tu temu. Ne želi ništa da objašnjava ni bivšoj supruzi ni medijima koji su preneli laži i izmišljotine o njemu. Sa svima će se videti na sudu.

NOVO - Glumica iz serije Sen Cal Kapimi iznenadila stajlingom (FOTO)

By: TV Exposed