Aytac Sasmaz i Demet Ozdemir u seriji Intibah? Da, moguće je!

Dok fanovi serije Baht Oyunu pokušavaju na sve načine da spasu taj projekat, glavna zvezda serije Aytac Sasmaz pregovara za drugu ulogu. On bi mogao da postane partner Demet Ozdemir u novom projektu.

Aytac Sasmaz i Demet Ozdemir u seriji Intibah? Da, moguće je!

Foto Credits: Dizilah

Kompanija BKM priprema adaptaciju poznate novele Namika Kemala pod nazivom Intibah. Režiser na tom projektu će biti Hilal Saral. Grupa scenarista je promenjena, pa od sada scenario za tu seriju pišu Atasay Koc i Tugba Dogan.

Prema pisanju turskih medija, Demet Ozdemir i Kerem Alisik su u poodmakloj fazi pregovora za glavne uloge u seriji. Uz to, Aytac Sasmaz koji završava snimanje serije Baht Oyunu bi mogao da glumi Alija Beya, takođe jednog od glavnih likova.

Demet Ozdemir je po objavljivanju tih vesti repostovala svoj stari tvit u kom ističe da još uvek nema novi projekat. Pažljivo čita scenarije i ponuđene uloge. Kada se nešto promeni o svemu će lično obavestiti fanove i javnost, rekla je ova popularna glumica. Demet dakle još uvek nije postigla konačan dogovor sa kompanijom BKM oko serije Intibah, ali to ne znači i da neće. Pregovori su u toku i ishod istih će biti poznat brzo.

NOVO - Halit Ergenc i Cagatay Ulusoy viđeni zajedno – o čemu su razgovarali?!

 By: Milt-TV Exposed