Sumeyye Aydogan o seriji Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza

Turska TV serija pod nazivom Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza koju publika može da gleda kao alternativu na ekranu četvrtkom uveče ostavlja pozitivne utiske.

Sumeyye Aydogan o seriji Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza

Foto Credits: IMDB

Ismail Hacioglu, Sumeyye Aydogan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran i Seda Akman su u glavnim ulogama serije Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza, čija je prva epizoda emitovana na Fox TV-u prošle nedelje. Serija, koja govori o učitelju koji dotiče živote dece i iskustva dečjeg lika po imenu Masal, izazvala je različite emocije kod mnogih gledalaca.

Serija, zasnovana na mentalitetu „pronalaženja dobrog u ljudima i otkrivanja toga“, donosi promenljivi svet lika Masal, koja je odrasla uz snove svoje majke, i prelazak u stvarni život, koji je ponekad surov. Dok mala glumica Elif Kurtaran radi veoma uspešan posao u liku Masal, svoje pokazuje svoje kao lik učitelja pokazuje Ismail Hadcoglu.

Pored njih sve više se ističe i još jedna mlada glumica, Sumeyye Aydogan koja je o projektu rekla: „Imam zaista veliko uzbuđenje. To je rastuće uzbuđenje iz dana u dan. Radujem se tome sa svim mojim prijateljima.”.

Navodeći da su radili veoma naporno kao tim bez prestanka, Aydogan je opisala svoj lik Yagmur koji je oslikala ovim rečima: „Yagmur je 26-godišnja devojka koja svira klavir. Ona je doktorirala na ovome, živi sa majkom i u mladosti je izgubila oca. Devojka odgajana u zlatnom kavezu. U priči o Masal, kontrasti se dopunjuju u životu. Yagmur je lik koji će biti velika podrška za priču male Masal. U isto vreme, Masal je dete koje joj pruža veliku podršku.”.

Navodeći da je za tu ulogu pohađala časove klavira, Sumeyye Aydogan je izjavila da će lik Yagmur otići na težak put da se dokaže, da će uložiti mnogo truda u to i da je ova situacija u scenariju takođe uzbuđuje.

NOVO - Lik koji tumači Merve Dizdar u seriji Omer se sve više izdvaja

By: TV Exposed